luni, 9 august 2010

Mademoiselle Isabeau o domnisoara OOAK. Mademoiselle Isabeau a OOAK miss.













Mademoiselle Isabeau este cea mai recenta creatie OOAK realizata pentru prietena mea Valentina. Realizarea ei a plecat de la un model ales de prietena mea, pe care il veti putea vedea in ultima poza. Papusa urmareste structura de baza a modelului insa are elemente distincte care ii confera unicitate, dintre care se pot enumera umbreluta, alunita, coafura .... Este imbracata intr-o rochie de matase bicolora , tivita cu dantela si infasurata cu un brau de voal. La spate si in fata papusa are un alt tip de dantela mai subtire. Ea poarte un colier de perle artificiale albe cu o perla naturala roz la mijloc si cercei perle. Papusa poarta o alunita ca marca a creatiilor mele. Rochia, coafura si umbrela sunt decorate cu floricele roz si albastru pastel. Fiecare papusa ooak are un certificat si o eticheta unicat persobalozate cu numele ei si semnatura mea.


Mademoiselle Isabeau is my latest OOAK creation, made for my friend Valentina. She was made after a model that my friend choose(last pic), but she's different from that and unique.
She whears a silk dress in 2 colors decorated with lace and flowers, pearl jewelery and a pink natural pearl in the middle of the nacklace . She also has an umbrella and a small beauty spot, as a mark of my work.
Every doll has an Authenticity certificate that is unique and personalized with her name, photo and my signature.

6 comentarii:

  1. Arata superb....rochia a iesit aproape copie fidela dupa original..e superba...felicitari arata super papusa

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Doru, se pare ca toata lumea e incantata :) sunt foarte multumita de rezultat. Preferata mea e umbreleuta, care e un accesoriu inedit :))

    RăspundețiȘtergere
  3. este uimitor ce papusi poti sa faci,te-ai gandit sa faci si o Barbie gen Faberge?

    RăspundețiȘtergere
  4. Pot face orice Barbie insa impedimentul e pretul...costa prea mult si pe aici pe plaiuri mioritice nu ne tine buzunarul :). Sigur daca cineva chiar ar vrea as incerca sa fac asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  5. da aici ai dreptate la noi veniturile sunt cu mult sub cele din UE iar preturile sunt aceleasi

    RăspundețiȘtergere

Sweaters for cold weather

                                           The girls spend their time in the autumn house and wear the first clothes for fall.