marți, 29 septembrie 2009

Un club pentru colectionari si aspiranti


Ideea unui club pentru colectionarii de papusi(de orice fel) din Romania, mi-a venit, cand urmarind postarile internationale de pe internet, am inteles ca altii fac demult acest lucru. Exista, mai ales in Statele Unite, dar si in tarile europene(Spania, Olanda, Italia etc),grupuri active, care intreprind diferite actiuni pe aceasta tema. Se intalnesc, fac expozitii cu vanzare, schimba opinii s.a.m.d, pentru ca pana la urma o pasiune trebuie cultivata, schimband idei si replici reale, de preferat in limba materna. Asa ca iata, un blog pentru colectionari.
Daca esti interesat alature-te clubului!

Adresa de contact: alyaalya12@gmail.com

2 comentarii:

  1. salut. ma numesc judith. am gasit intamplator blogul tau si mi se pare o idee superba, sa avem si noi blog pt colectionari. trebuie sa recunosc eu nu ma numar intre ele, adica inca nu. am avut de mica pasiune pt barbie, nu jucam cu alt tip de papusi, ca mi se pareau "prea grasi si urati" :)) si acum la 26 de ani am dat pe net de fascinanta lume a papuselor royalty, si m-au cucerit, vreu sa cumpar si eu una...pt inceput...am gasit situri cu ele -multe deja "sold out" si le am gasit si pe ebay. va rog frumos sa mi dati sfat cine a mai achizitionat, de unde e mai ok sa comand? n-am comandat niciodata nimic din afar tarii si is cam sceptica...daca trimit banii si nu primesc papusa...ca au preturi destul de piperate trebuie sa recunoastem... papusa as vrea totusi sa fie noua. va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Ca prim sfat ar trebui sa iti spun ca exista si alte papusi mai ieftine produse tot de Integrity Toys la fel ca si Fashion Royalty, pe care le poti achizitiona din Europa, ceea ce e de preferat , desi sunt putin mai scumpe ac in SUA, ca sa nu ai probleme la vama. Iti recomnad situl http://www.integritytoys.com/page/brands/name:fashion_royalty.
    Pe ebay trebuie verificate calificativele vanzatorului, deobicei acolo oamenii sunt seriosi si interesati sa isi vanda marfa , asa ca nu fac chestii neplacute.

    De asemenea pentru orice alte intrebari ma poti contacta pe adresa blogului alyaalya12@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Sweaters for cold weather

                                           The girls spend their time in the autumn house and wear the first clothes for fall.