vineri, 9 aprilie 2010

Liv dolls, alt fel de papusi cu aspect proaspat adolescentin.

Papusile Liv sunt din ce in ce mai cunoscute si mai apreciate la noi. Cititi si restul articolelor cu eticheta "Liv dolls", pentru a afla ultimele noutati !

Aceste papusi lansate de Spin Master Ltd sunt o linie de papusi adolecsente, foarte actuale fiecare cu povestea ei. in momentul de fata exista patru modele Sophie, Katie, Alexis si Daniela. Fiecare papusa are 2 peruci, un catel cu lesa, un set de haine si accesorii in plus si un cod special cu cate te poti abona pe LivWorld.com.http://www.livworld.com2
Papusa se poate gasi online pe situl LivWorld.com website.
Papusa a fost creata ca o oponenta pentru Bratz si Barbie, incercandu-se realizare unui corp cat mai articulat si realistic.
Cela patru prietene sunt liceene, viata lor este ca a oricarui adolescent plina de stralucire si imperfectiuni.

Va plac aceste fete? Eu cred ca au ochi
extraordinari!



Liv Dolls are a line of teen fashion dolls launched by Spin Master, Ltd., who also created Bakugan Battle Brawlers and the Air Hog Havoc Heli. The dolls are made to be teenagers, and more up to date and realistic than Barbie. These dolls are much more posable than other similar dolls, such as Barbie. http://www.livworld.com

There are only four dolls at this time... Sophie, Katie, Alexis, and Daniela. Each doll comes with two wigs, a puppy with leash, a new outfit and accessories and a membership code for each doll opens up her world on LivWorld.com.http://www.livworld.com
Liv Dolls are available in a number of stores including Walmart and Target, as well as online through the LivWorld.com website.

Liv Dolls were created as anti Bratz and Barbie, intending to be as realistic as possible with real life flaws and imperfections. Liv Dolls are four friends from an imaginary high school with real back stories.

LivWorld.com is the online home of the Liv Dolls. Each doll has her own world, and there are "webisodes" which are drama episodes on the site which tell a story, such as Sophie cutting off Daniela's hair, or a pet going missing. There are also videos and games available on the site.http://www.livworld.com

In order to register on the site, a Liv Doll must first be purchased. Inside the package is a special code that is entered on the site during registration. Parents are sent an email at the time of registration, and when they confirm the account it is activated.http://www.livworld.com




26 de comentarii:

  1. AU... Nu-mi plac. :| Au capul ala urias care nu-l suport nici la Bratz nici la MyScene. Sunt toate...butucanoase.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi plac ochii, nu sunt pictati, ci din sticla. Cred ca la astea capul e mai proportionat totusi, pt ca sunt butucanoase si scunde. Mi se par mai interesante ca altele. Au si corp articulat :))

    RăspundețiȘtergere
  3. care este taxa de pe amazon ca sa vina in romania

    RăspundețiȘtergere
  4. eu cred ca sunt niste super papusi deoarece mi se par foarte dragute si as dori sai cumpar si surori mele de ziua ei dar nu stiu de unde si cat mar costa .....

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. LORENA SPUNE:
    SUNT SUNT...........SUPER TARI AU 16 PUNCTE DE ARTICULATI OCHI SUNT COOL.De ziua mea am primit una si nu au capul prea mare e doar perfect pentru ele si desigur au si peruci la cate papusi barbie si bratz ai vazut 16 punce de articulati sau sa faca ce fac in reclama SUNT SUPER LE IUBESC MAI VREAU UNA LE VREAU PE TOATE!!!!!!!!!:):):):):):):)

    RăspundețiȘtergere
  8. Te cred si mie mi se par deosebite! Eu colectionez papusi articulate, as ca Liv sunt pe gustul meu, clar ;)
    Cauta eticheta Liv dolls si uite-te si la alte postari cu ele, chiar si cu Daniela din colectia mea.

    RăspundețiȘtergere
  9. felicitati! mie imi plac mult.m-au uitat pe blogurile tale si intradevar foarte reusite.imi plac obiectele im miniatura si papusile,mai exact tot!continuo tot asa:d! am o intrebare :de unde esti?

    RăspundețiȘtergere
  10. buna ,fetita mea le adora, avem si noi una ,sunt frumoase foc ,doar ca au corpul din plastic de proasta calitate mi-e si frica sa le ating ,sa nu se rupa ,asa firave sunt,deci nu sunt f reusite ,capul este superb la fel si ochii ,poate alte modele o sa scoata mai reusite

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu pot sa va dau dreptate cu asta, au un corp bine facut, chiar daca la prima vedere pare plastic mai putin calitativ. Se poate face orice cu ele fara grija, nu se rup si nu se strica.

    RăspundețiȘtergere
  12. de unde o pot cumpara pe Alexis in rosu cu peruca?

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu am idee daca la noi este exact acest model. Incearca la magazine de tipul Real, Cora, Noriel, Metro.

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu o am pe Sophie din magazinul Auchan si le-am vazut si pe Alexis si pe Daniela.Fetita mea,Antonia,de 4ani,se joaca mai tot timpul cu ea.Poti incerca s-o cauti pe la Carrefour,caci sora-mea a luat pt. fata ei de 6 ani una.

    RăspundețiȘtergere
  15. mie imi plac foarte mult.mai ales de daniela dar parintii mei nu au banii necesari pt a cumpara o papusa daniela eu doar treduie sa o vsez.Ii multumesc creatoarei/rului pt ca a facut acest sait unde ma pot delecta cuimaginile papusilor Liv!am 10 anisi ma numesc ruxandra!:-*

    RăspundețiȘtergere
  16. Of...nu!Sotul meu mi-a cumparat 3 papusi Liv si imi pare rau ca am facut avort.Copilul s-ar fi bucurat de papusile acestea,dar,poate asa,iti voi oferi tie,Ruxandra,o papusa Liv,pentru ca este si Daniela printre cele 3 papusi.

    RăspundețiȘtergere
  17. si eu cu sora mea ni le dorim . eu mi -o doresc pe daniela si sora mea pe shopie . unde se gasesc ? si cat costa in stilul adolescentin ? numele : ana si andreea .

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu am de vanzare doua,o Sophie si inca una, daca va intereseaza scrieti-mi pe adresa blogului alyaalya12@gmail.com si va trimit poze si detalii.

    RăspundețiȘtergere
  19. Puteti sa imi spuneti si mie unde gasesc in Craiova papusa liv daniela in stil adolescentin(prima din stanga din imaginea de mai sus)?

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu va pot spune pentru ca nu sunt din Craiova, deobicei le gasiti in orice magazine mari Real, Metro, Selgros.

    RăspundețiȘtergere
  21. In ce hipermarketuri s-ar gasi?

    RăspundețiȘtergere
  22. Care este taxa de pe amazon ca sa vina in Roamania?

    RăspundețiȘtergere
  23. hei buna ma numesc elena si o am pe sophie e super a mea are 8 peruci si 10 fustite eu am luato de la karfor dar costa 3 mil eu am 10 anis aaaaaa o am si pe daniela dar o sai dau
    verisoarei mele maria ea e in spania si are 9 ani
    dar are si o sora de10 ani madalina si o sai luam si ei una pe alexis

    RăspundețiȘtergere
  24. Sincer nu imi plac aceste papusi,au capul mare,nu au aspect real si sunt mici.Pentru mine cele Barbie au aspect mai real si mai frumoase.
    Mihaela,10 ani

    RăspundețiȘtergere
  25. Ma intrebam cat costa o peruca pt. papusa. stiti cumva? va rog ajutati-ma. apropo unde se gasesc?

    RăspundețiȘtergere
  26. Se gaseau si prin magazine, noi sau pe net second. Noi sunt pe la 35 lei, second depinde, cred ca era una pe okazii la 12 lei.

    RăspundețiȘtergere

Sweaters for cold weather

                                           The girls spend their time in the autumn house and wear the first clothes for fall.