luni, 26 iulie 2010

OOAK Barbie pirata. OOAK Barbie pirate.







Aceasta papusa creata pentru amicul meu Doru, v-am mai prezentat-o in urma cu catva timp si pe Magazin. Totusi, pentru ca am inceput o campanie de prezentare a tuturor papusilor OOAK realizate de mine, am considerat potrivit sa o trec si pe ea pe aceasta lista. Papusa este o Barbie Fashionista, repictata, recoafata si costumata. Costumul este realizat manual(inclusiv cusut manual pentru a-i spori valoarea) din catifea ,tul si dantela. Este accesorizata cu bijuterii realizate special si are o sabie din fimo, unicat. Cutia a fost la randul sau ornata si modificata pentru a adaposti aceasta pirata. Va place tema piratelor? Mie da, as ca voi mai realiza in curand o noua "provocare " pentru colectionari inspirata din aceeasi tema...alaturi de multe alte idei care sunt deja in lucru.

Ce alte papusi OOAK v-ar mai placea?

I made this OOAK pirate Barbie for my friend Doru. She is a Barbie Fashionista . I reapainted and I made for her this baroc/rococco inspired costume, entirely by hand, the jewellery, and I realized this box decorated in a pirate way. The small chest inside is made from plaster and painted by me. The sword is made from polimer clay , Fimo.

See you soon with my other OOAK dolls!

8 comentarii:

  1. categoric LADY GAGA(alex)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar fi o provocare! Ai si vreo coafura sau tinuta preferata? Se pare ca oricum Lady Gaga a facut furori cu aparitiile ei extravagante, sa stii ca e deja prezenta si in lumea papusilor, asa ca voi tine si eu cont de sugestia ta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. cantecul meu preferat este poker face la fel si videoclipul,din 2008 de cand s-a lansat nu trece o zi fara sa ascult Lady Gaga mai ales k ultimul ei cantec se numeste Alejandro adik numele meu tradus in limba spaniola:))

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) simpatica chestie...dar dupa cum stii nimic nu e intamplator!
    Daca vreodata iti doresti o papusa Lady Gaga sa imi spui :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Trebuie sa recunosc ca desi nu sunt mare fana Lady Gaga imi place f mult aspectul ei de la inceputul vidioclipului: parul alb cu breton, costumul mulat negru, machiajul. E una dintre cele mai reusita aparitii ale ei, dupa parerea mea.
    Tie care costumatie iti place?

    RăspundețiȘtergere
  6. What a transformation! Your OOAK dolls are beautiful!

    RăspundețiȘtergere
  7. Thank you very much, I'm very glad you like my dolls :)

    RăspundețiȘtergere

Sweaters for cold weather

                                           The girls spend their time in the autumn house and wear the first clothes for fall.