luni, 9 august 2010

Faceti, in sfarsit, cunostiinta cu Avantgarde! Finelly meet my Avantgarde doll!






Cum am promis de ceva vreme, iata papusa mea Hot Trot Avantgarde 16 inch, adica 40 de centimetri. Ca sa intelegeti diferenta, aceasta este o papusa care pe langa aspectul foarte deosebit al fetei, machiajului si genelor naturale, are si avantajul perucii, care poate fi schimbata creand un look radical nou.
Mai dispune de ceva foarte special: 2 seturi de maini si picioare cu articulatii mobile ( la inchieteura mainii respectiv glezne) care se pot schimba intre ele. Seturile sunt fie cu maini si picioare normale cu degete fixe, fie cu degete care la radul lor pot fi partial indoite. Wow!
Papusa poarta haine semnate Jason Wu, creatorul intregii linii de papusi Interity ( dintre care probabil le stiti deja pe Fashion Royalty , Dynamite Girls etc) e vorba de o rochia neagra simpla , o toca ciclam din pene naturale , pantofi super sexy cu toc inalt , realizati din matase si bijuterii, colier si cercei. Singurul impediment este ca neavand aceleasi masuri cu alte papusi trebuie sa-i realizez o garderoba separata. Asta e una din cele mai recente provocari !
Va promit ca o veti mai vedea curand in noi haine, dar pana atunci, iat-o....


My first Avantgarde doll, is a Hot Trot 16". She's a very special doll, with a beautiful makeup, natural eyelashes, wig and Jason Wu creations, a black dress with a pink cape made from feathers, high shoues in silk , and matching jewelery.
She's now a provocation for me, beacause I must realise for her special clothes on her size...You'll see them soon...

4 comentarii:

  1. Vai ce deosebita e....mi se pare foarte High Fashion. E frumoasa...sa o stapanesti cu bucurie...Mi se pare mie din poze sau poate sa isi miste si degetele de la maini? Oricum e o minunatie de papusa..pare ca e de calitate superioara :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate e de calitate excelenta...si isi misca degetele de la maini si de le picioare :). Asta e cel mai deosebit lucrul la ea.

    RăspundețiȘtergere
  3. sincer nu cred k mi-as lua o papusa asa de "inalta" poate eu sunt de moda vechie dar prefer clasicele Barbie insa nu pot sa nu remarc calitatea papusii si atentia la detalii ceea ce nu prea pot spune despre unele barbie collector de exemplu Bholiday 2009 cu toate k e preferata mea,pot sa te intreb cat ai dat pe ea?

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu tot cu transport am dat o mica avere...168 de euro :)

    RăspundețiȘtergere

Sweaters for cold weather

                                           The girls spend their time in the autumn house and wear the first clothes for fall.