vineri, 24 septembrie 2010

Disney un univers pentru copii si colectionari




Am cunoscut colectionari de papusi Disney, printre ei si amicul meu Doru, care are cateva exemplare deosebite intacate, in cutii. Eu nu sunt o colectionara propriu-zisa de astfel de papusi, pentru ca, deobicei, prefer alt stil mai putin copilaros. Totusi de-a lungul timpului s-au mai strecurat si in colectia mea cateva productii Disney, unele din ele chiar foarte speciale.
Ultima mea achizitie este o Cenusareasa, editie americana cred, deorece are un chip foarte aparte , si dispune de un sistem de cantat si de aprindere a unor leduri pe rochita.
In afara ei ceea ce mai consider deosebit este o alta Cenusareasa de portelan, de dimensiuni mai mici decat suntem obisnuiti cu papusile Barbie, insa cu un aer cu totul aparte.
Pe toate celelalte le-ati putut vedea deja intr-un articol mai vechi :
http://dollscollector.blogspot.com/2010/01/povestile-disney-amintiri-cu-eroi-zane.html

My newest Disney dolls , Cinderella
Cinderella in blue dress
has a gorgeous face mackeup she can sing and her dress has little lights inside.
Cinderella in pink dress is a porcelain dolls , smaller than a normal Disney, very beautiful and rare,

My other Disney dolls here: http://dollscollector.blogspot.com/2010/01/povestile-disney-amintiri-cu-eroi-zane.html

2 comentarii:

  1. Foarte dragutza Cinderella....Ma enerveaza ca Mattel de cand cu Bratz la papusile din seria Diseny le scoate capul parca din ce in ce mai mare...cele mai marfa di punctul meu de vedere a fost seria pt colectionari Signature Collection...pacat ca nu au scos mai multe....In ce priveste papusica mica de portzelan...nu este Sleeping Beauty si este de fapt tot Cinderella dar in rochitza roz pe care i-au facut-o soricei ca sa poata sa mearga la bal:P

    RăspundețiȘtergere
  2. :))multumesc, pentru corectura, o sa intervin in text. E draguta nu? Cat despre Cenusareasa mi-a placut la nebunie cand am vazut-o la o amica mea care le aduce din SUA, asa ca nu am rezistat sa nu mi-o iau.

    RăspundețiȘtergere

Sweaters for cold weather

                                           The girls spend their time in the autumn house and wear the first clothes for fall.