joi, 23 septembrie 2010

Tanya by CeppirattiCeppiratti este o firma italiana care a produs diverse modele de papusi Tanya , mai mult sau mai putin diferite intre ele, in perioada anilor '80-'90. Unele dintre ele sunt chiar foarte interesante. Iata cele doua din colectia mea. Blonda nu mai are hainele originale.

Ceppiratti dolls, named Tanya, was produse in Italy in the 80's and 90's. They are different models with interesting clothes. Look 2 of them in my collection, the blonde one doesn't have her original clothes.

5 comentarii:

 1. Cat de tare ca ai scris de Tanya...si uitasem de existentza ei..imi aduc aminte ca vedeam reclame cu ea cand eram mic pe raiuno:))

  RăspundețiȘtergere
 2. Am dibuit-o impreuna cu Ada, aveam de mult timp papusile in colectie insa nu aflasem mai nimic despre ele. Sunt mai deosebite, iar in ultima vreme merg mult pe colectionarea de papusi diferite . O sa vezi toate articolele, pentru ca mai sunt. ;)

  RăspundețiȘtergere
 3. Am publicat si eu articolul pt ca uitasem sa-i dau publish. :)) Am gasit multe poze, inclusiv cu noile Tanya.

  RăspundețiȘtergere
 4. F bine fac trimitere si la articolul tau, Eu m-am axat doar pe cele din colectia proprie asa ca e binevenita interventia ta.:)

  RăspundețiȘtergere
 5. The blonde is not Tanya, she is Dendi Star made by GMtoys :)

  RăspundețiȘtergere

Sweaters for cold weather

                                           The girls spend their time in the autumn house and wear the first clothes for fall.