joi, 2 septembrie 2010

Veronique "Pearlesence"








Pearlesence este una dintre primele editii Fashion Royalty, aparuta in 2004. Papusile din acea perioada sunt de o frumusete rapitoare, Veronique fiind una dintre cele mai speciale aparitii. In original, corpul sau nu avea maini articulate, acestea aparand doar la editiile din 2005. Acum insa poarta un corp complet articulat FR, cea ce o face si mai deosebita.
Este imbracata cu o rochie OOAK, realizata din tafta "in ape" a carei culoare variaza in functie de lumina, de la roscat pana la nuate de verzui.
Numele ei in colectia mea este pe masura rafinamentului sau: Contesa Veronique de Champagne.
Beautiful like a pearl Veronique Pearlesence is a gorgeous FR made in 2004. She has a new full articulated body and a OOAK dress made from silk.
In my collection her name is Contesse Veronique de Champagne.

6 comentarii:

  1. qué hermosura de muñeca, me encanta el color del vestido ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Este bestiala papusa...si rochia mi se pare fenomenala...E de vis papusa..mi se pare foarte foarte marfa si numele ei:P

    RăspundețiȘtergere
  3. Gracias Mandarina, yo chiero tambien esta Veronique, es una des mas hermosas munecas FR.

    RăspundețiȘtergere
  4. :D m-am gandit ca numele is e potriveste cu culoarea parului si a pielii...de fapt ambele nume si cel original si cel ales de mine. Urmeaza sa aiba o rochie de culoarea sampaniei...curand.

    RăspundețiȘtergere
  5. papusa(ca si numele ) seamana cu Veronica Lario.

    RăspundețiȘtergere
  6. Crezi ca Integrity s-a gandit la Veronica Lario cand a creat-o?...buna intrebare, insa eu cred ca putin posibil. Ei au o linie speciala la papusi, ai vazut ca si altele din prima etapa FR arata ca aceasta Veronique.

    RăspundețiȘtergere

Sweaters for cold weather

                                           The girls spend their time in the autumn house and wear the first clothes for fall.