joi, 14 octombrie 2010

Tuesday Taylor Super Model 1978


O cunoasteti deja pe gragalasa mea Taylor Suntan, numele ei este Ayana, iar azi a primit in sfarsit o surioara,botezata Areethea e vorba de un model mai tarziu de TT si anume Super Model din 1978 , ultima editie TT .
Papusa comandata de pe ebay este perfecta, are costumul original, glisorul pe care se monteaza picioarele si cu care se poate deplasa, si cutia originala. E incredibila si sunt super fericita ca am cumparat-o!
Aceste model, spre deosebire de sora ei nu are sistemul de schimbare a culorii parului, insa detine o alta surpriza: mersul . Daca este miscata mana papusii aceasta va pune in miscare la randul ei picioarele si restul corpului, generand mersul.


You already know my Tuesday Taylor Suntan doll; today she got a "sister" the Super Model from 1978, the last TT edition.
This doll walks, she moves her feet and her body.
She's a gorgeous doll with her original box, costume , walking device and shoes. She doesn't change her hair color like the other one, but she's beautiful as she is.

3 comentarii:

  1. De abia astept sa vin la Tm sa facem o petrecere Tuesday Taylor cu fetele tale si fata mea. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Mortal:)) ale mele au primit deja haine noi pt club,o sa pun pozele.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt asa de incantata de faptul ca asta are si cutie si glisor si costum....iti dai seama, si e extrordinar de frumoasa. II sta bine cu orice. In alb insa arata superb.

    RăspundețiȘtergere

Sweaters for cold weather

                                           The girls spend their time in the autumn house and wear the first clothes for fall.