marți, 9 noiembrie 2010

Dark Romance Convention Poppy Parker 2010






Conventia Dark Romance 2010 , la care Integrity Toys a lansat noile corpuri si cateva noi modele Fashion Royalty, a avut insa vedeta ei: Poppy Parker. Popularitea papusii a crescut enorm in ultima vreme printre colectionari, ceea ce i-a facut pe cei de la Integrity sa adopte o strategie exclusivista cu aceste noi modele: este vorba de vanzarea exclusiva a frumoaselor Poppy in cadul conventiei, preturile lor incepand de la 150 $ si mergand pana la peste 300$.
Dark Romance este alcatuita din 3 modele PP:
1.Shadow of my smile , reeditarea in culoarea neagra a rochiei Look of love pe o papusa roscata, mult mai reusita de data aceasta
2.Tears go by, o bruneta in rochita simpla neagra cu ciorapi albi.
si 3. Ask any girl PP gift set , o alta bruneta, mai frumoasa ca prima in opinia mea, cu trei tinute: o rochita alba cu panglica neagra , un costum clasic cu palarie si o tinuta casual, pulover roz cu pantaloni treisfertui negri si pantofi negri.

Spre bucuria colectionarilor, s-a revenit in aceasta colectie la machiajul original PP, mult mai rafinat si care place mult mai mult.

Eu zic ca sunt o reusita aceste papusi, n-as merge totusi asa de departe cu preturile ;(


Dark Romance convention 2010 from Integrity Toys relansed Poppy Parker, the new exclusive serie. Those dolls ware exclusive convention sell.
1. Shadow of my smile, the dark version dress of Look of love , and a redhead doll this time, more beautiful that the first one in my opinion
2.
Tears go by, brunette
3.
Ask any girl PP gift set, brunette , with 3 outfits.

credit:http://fashiondollchronicles.blogspot.com/2010/10/integrity-toys-dark-romance-convention_2946.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sweaters for cold weather

                                           The girls spend their time in the autumn house and wear the first clothes for fall.