miercuri, 1 decembrie 2010

Liv in outfit de sarbatori













Dulce si simpatica, Daniela arata bine aproape in orice. Exceptional o prind si hainutele de spiridus pe care i le-am ales ca echipament de sarbatori.
Ce ziceti? Eu declar deschis ca de fiecare data "I love Liv"! :))

Daniela looks good in almost everything....I love her in her holiday outfit, don't you?

15 comentarii:

  1. Love the outfit, especially the socks!

    RăspundețiȘtergere
  2. Thanks, they are great socks, from Dynamite Girls, Candy Cane carnival 2009. I love them too.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna! Eu o sa o am de mos NIK pe Danyela si, fiind o iubitoare inraita a hand made vreau sa ii fac niste tinute frumoase si m-am inspirat din poezele acestea... e atat de gratioasa, eleganta si ...vie fata de alte papusi! O sa vizitez acest site mai des si spre sa mai pui poze cu Daniela imbracat frumos si stand in pozitii asa naturale caci as vrea sa ii fac unele outfits hand made...o ador!!! Imbracamintea ii evidentiaza ochii si arata foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Daniela e superba, o sa le am curand si pe Alexis si Katie, abia astept. Toate sunt deosebit de frumoase. O sa pun poze si cu ele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna! Revin aici cu placere si imi place sa privesc aceste imagini pentru ca par foarte vii... si imi rasare in minte o intrabre. Tu ai facut hainute de papusi? Eu am reusit in cateva ore sa fac doua rochii o fusta si o bluza... ma mai inspir din ce mai vad...ai multe papusi asa imbracate si bine articulate in ipostaze naturale?

    RăspundețiȘtergere
  6. Aceste haine pe care le poarta Liv nu lea-m facut eu, am combinat insa diverse haine pe care le aveam. Fac insa faine pentru papusi, sau papusi complete, poti vedea mai multe daca intri in drepata pe eticheta my OOAK, sau pe celelate bloguri unde le am :
    http://magazinulcolectionaruluidepapusi.blogspot.com/
    http://artldolls.blogspot.com/
    Intotdeauna precizez daca sunt facute de mine, sau de altcineva. Pe blogul Art L Dolls, sunt doar costume si papusi handmade facute de mine. O sa tot postez acolo. Si in curand voi face ceva pentru Liv ;).

    RăspundețiȘtergere
  7. Am multe papusi articulate, pentru ca nu-mi plac cele care nu se pot pune in posturi naturale. Sigur, sunt unele modele mai vechi care imi plac nearticulate, dar asta e farmecul lor. Cat despre papusile noi, cumpar deobicei papusi care sa arate cat mai natural, cu care fac diorame, ca cea de Mos Nicolae de pe prima pagina.

    RăspundețiȘtergere
  8. imi poti da te rog si un link catre blogul Adei?

    RăspundețiȘtergere
  9. nu ma satur sa privesc poezele astea...tot incerc sa o pun si pe daniela a mea in astfel de ipostaze ...am si eu o intrebare cum pot face niste paqntofior pentru ea ca are piciorul mai mare decat papusile normale...plastilina? orice dar nu lut
    daca nu de unde pot face rost de pantofi pentru ea?

    RăspundețiȘtergere
  10. E greu de spus....eu folosesc pantofiri mai mari de la alte papusi pt ele, pentru ca nu prea am. Mai sunt de vanzare pantofi Liv la set cu hainele lor.
    De facut se pot face eventual talpile din polimer de tip Fimo, care trebuie ars , insa partea de deasupra trebuia facuta din alt materila. Eu nu am incercat niciodata mise pare prea complicat.

    RăspundețiȘtergere
  11. ma gandeam din plastilina...tu ce zici ca e un tip de plastilina care intareste si ma gandeam sa fac unele...imi plac foarte mult pantofii din imaginile cu katie, alexis si daniela impreuna...sunt foarte frumosi pantofi celolalte 2 caci pe ai danielei ii am

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai exista o ceramica cu uscare la aer. Insa nu e foarte rezistenta. Incearca ce materiale crezi ca iti plac si vezi ce iese!

    RăspundețiȘtergere
  13. ce ar trebui sa fie acest OOAK? Acolo pui tu imbracaminte facuta de tine sau cum?

    RăspundețiȘtergere
  14. OOAK inseamna one-of-a- kind , adica in traducere unicat. Este vorba de ceva facut manual intr-un singur exemplar, adica haine, papusi complet imbracate, papusi pictate.
    Am povestit eu despre asta pe blogul dedicat acestei teme : http://artldolls.blogspot.com/search/label/contact

    RăspundețiȘtergere

Sweaters for cold weather

                                           The girls spend their time in the autumn house and wear the first clothes for fall.