luni, 7 martie 2011

EU sustin mitingul "Ultimei sanse" impotriva eutnasierii abuzive a cainilor.


Scopul acestui articol, neobisnuit pentru blogul meu, este de a sustine ceea ce intr-o societate civilizata ar trebui sa se intample, si anume tratarea corespunzatoare a tuturor fiintelor vii.

Astazi 7 Martie are loc in Bucuresti, la ora 13.00, la Palatul Parlamentului, Str. Izvor 2-4, la intrare in Camera Deputatilor , un mitig de sustinere a STERILIZARII cainilor, actiune benefica pe termen lung, care reduce populatia canina(cainii traiesc mizerabil pe strazi, flamanzi, abuzati, omorati de hingheri etc) si care ofera omului, deasemenea, o lume mai curata, mai sigura si sa nu uitam o imagine mai armonioasa si mai civilizata. Cu totii stim ca toate tarile civilizate au luat masuri de bun simt pentru protejarea , sterilizarea , tratarea si adoptarea animalelor aingure.

Eutnasierea(prin metode brutale , nu va imaginati altfel) e o crima si o cruzime care face din societetea romaneasca o adunatura de barbari necivilizati si care nu rezolva pe termen lung problema. Degeaba omoram an de an caini nevinovati , daca le dam posibilitatea de a se inmulti din nou si de a o lua de la capat. E cel putin spus incompetenta si sadism.

Beneficiile sterilizarii: 1. cainii sterilizati nu se mai reproduc, asa ca nu vom mai avea animale flamande si agresive pe strazi 2.Cainii sterilizati sunt deobicei mai blanzi si mai atasati si pot fi adoptati 3. Sterilizarea presupune pe termen mai lung un numar mai mic de locuri necesare de cazare pentru cainii comunitari aflati in adaposturi.

Eu iubesc animalele si le consider facand parte din acelasi mare tot ca si noi, a proteja fiinte nevinovate insemna a deveni si noi mai responsabili si mai buni.

Daca si voi le iubiti si sunteti din Bucuresti le puteti pleda cauza azi in fata Parlamentului!

Daca nu puteti face asta ii mai puteti ajuta semnand petitia online http://www.fnpa.ro/petitie/.

In poza o puteti vedea pe cea mai iubita catelusa a mea Tina, gasita pe strada, care a crescut si a alaptat puiul de pisica pe care il vedeti cu ea, Tommy. Tina a murit acum 3 ani, dar este mereu in inima mea, Tommy a disparut si el cu mult timp in urma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sweaters for cold weather

                                           The girls spend their time in the autumn house and wear the first clothes for fall.