miercuri, 23 martie 2011

Papusi Liv cu look nou







Pentru toti cei care le iubesc pe Liv iata o provocare super! Rearanjarea perucilor, o arta care presupune ceva indemnare si imaginatie.
Mi-am incercat si eu talentul pe peruca violet pe care ati vazut-o la katie in articolul anterior si zic ca a iesit traznet.
Totusi veti fi placut surprinsi de realizarile lui picklepud , un user foarte talentat de pe flickr.

Credit:http://www.flickr.com/photos/27292654@N04/collections/72157623964708566/

13 comentarii:

  1. wow arata foarte bine...imi place foarte mult de cea cu caciulitza cum arata. Mi se pare foarte marfa ideea ca poti cumpara peruci..le tunzi cum vrei si in permanentza pot sa aiba un look nou. Cred ca asta a vrut si Mattel sa faca cu swamping heads la Fashionista

    RăspundețiȘtergere
  2. Da , probabil insa mie Liv mi se par mult mai reusite. Perucile sunt foarte diversificate si poti amesteca o anumita culoare de ochi cu o anumita culoare de par ceea ce e super.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce super arata,sunt faine,imi place ultima poza cea cu parul ondulat.

    RăspundețiȘtergere
  4. E facut cu ondulatorul si mie mi se pare super.

    RăspundețiȘtergere
  5. cum se numesc papusile din prima imagine?

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna! Ma numesc Ioana si am o mare problema! Am si eu peruca albastra a lui Alexis (peruca albastra din ultima imagine) si am vrut sa îi dau un look nou,asa ca am tuns-o si mi-a iesit oribil! Nu e drept tunsa si e prea scurta. Ce sa fac? Aveti vreun sfat si pentru mine ca sa o pot repara?

    RăspundețiȘtergere
  7. Ar fi doua solutii, prima sa ii coasesti alt par mai lung si sa il retaiatai in forma dorita, a doua sa incercati o freza moderna cu gel care poate sta in toate partile si arata bine. In ultima instanta ar trebui sa luati alta si sa mai incercati odata. Sper ca am fost cate de cat de ajutor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Va multumesc ca m-ati ajutat sa repar peruca.Defapt eu vroiam sa iasa ca cea din a treia imagine(cea cu caciula)si din fericire peruca albastra are parulul destul de lung ca sa pot sa îi dau forma dorita.Cum sa o fac?

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  11. buna!Imi puteti spune cum este facuta tunsoare din a treia imagine?(cea cu caciulita)

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna imi puteti spune daca a aparut in romania baiatul liv? L-am vazut intr-o reclama si am vrut sa-l cumpar, dar am ajuns la magazin si a zis ca nu a aparut inca pe piata romaneasca...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ma numesc elena si am 10 ani eu lam vazut pe baiatul liv la constanta la magazinul karfur sper ca tiam fost de ajutor

      Ștergere

Sweaters for cold weather

                                           The girls spend their time in the autumn house and wear the first clothes for fall.