joi, 28 aprilie 2011

Era 80's- Mobilier si Barbie de colectie




V-am mai povestit intr-un articol precedent despre achizitiile mele 80's, un fel de trufa , in colectia mea. Sa vedem daca si cele de azi va plac ;).... e vorba de o superba Barbie Peaches n' Cream 1984 si de setul de fotolii din imaginea ultima.

Ce ziceti?

9 comentarii:

  1. Este absolut superba papusa. Si mobilierul imi place mult. Imi place ca chiar are perne pufoase si nu doar forma lor din plastic dur cum sunt cele de acum. Papusa este absolut splendida

    RăspundețiȘtergere
  2. Da chiar mi-a placut si mie ca e foarte deosebita.
    Pernitele la fotolii sunt bestiale, ai dreptate!

    RăspundețiȘtergere
  3. Este superba Barbie Peaches n'Cream si fotoliile sunt dragute.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat de frumoasa e! E si pe lista mea de musts. <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma uitam acum pe Flickr si sincer nu seamana la ochi cu nicio Peaches 'N Cream vazuta pe acolo. M-a pus pe ganduri machiajul ei de cum am vazut pozele tale. Sa te uiti si tu si sa faci comparatii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Inelul si cerceii sunt clar originale...nu stiu ce sa zic, la epoca asta nu ma pricep asa de bine.O fi o editie europeana?

    RăspundețiȘtergere
  7. Am cautat toate variantele posibile din toate tarile posibile. Nu e. Hainele si accesoriile clar sunt originale, dar ea nu stiu ce e... Pare inceput de anii '90 daca e sa ma iau dupa machiaj.

    Faza tare e ca acum, la 12, vine acasa Marian cu o Peaches 'N Cream primita de la colega lui de emisiune. :)) Are rochia pe ea, dar nu si salul. O spal, o aranjez si iti fac poza ca sa o vezi.

    RăspundețiȘtergere
  8. F dubios.... sa-i fi schimbat cineva si bijuteriile? Cam greu ca cerceii sunt fixati in urechi . Chira nu mai inteleg. Am vazut pozele pe net, stiu ce zici, dar sunt cam derutata.

    RăspundețiȘtergere
  9. Acei cercei si acel inel sunt si la alte Barbie. Uita-te la Superstar Barbie din 77 de ex. Ii are si Barbie acea japoneza pe care o am de la tine. Mattel i-a folosit la destule papusi.

    RăspundețiȘtergere

Sweaters for cold weather

                                           The girls spend their time in the autumn house and wear the first clothes for fall.