miercuri, 29 iunie 2011

Barbie Flavas by MattelCu siguranta unii dintre voi au avut ocazia de a le intalni pe neobisnuitele Flavas, realizate de Mattel in 2003. Papusile se vroiau o reprezentare a minoritatilor din spatiul american, respectiv latini , negri etc imbracate in stil gheto si hip-hop.
Papusile au un corp mai micut, cu talia indoita intr-o parte, maini flexibile si fete foarte expresive .
Dincolo de acest aspect de fete si baieti "rai" papusile au inspirat multi colectionari care le-au oferit in unele cazuri corpuri normale Barbie(care li se potrivesc) si le-au transformat in papusi OOAK.

Ele sunt: Kiyoni Brown, Happy D, Tika, Liam, P. Bo si Tre. Cei doi simptici Ken din seria Flavas se numesc Liam Maxwell (alb) motociclistul singuratic, respectiv Tre (negru).
Ceea ce mi se pare super este ca fiecare dintre aceste papusi are diverse variante de freze si haine, si diferite culori de par.

Le puteti vedea restilizate in colectiile de pe Flickr.

In colectia mea o veti vedea in curand pe Happy D in varianta roscata si cu parul alb-negru , doua gemene Tika si probabil vi-l amintiti pe motocilstul Liam ;)


Credit: http://dolfielittles.com/bio4.html
http://flickriver.com/photos/dolls-vikk/sets/72157623605794203/
http://www.flickr.com/photos/27952265@N03/with/3790699137/

10 comentarii:

 1. Nu stiu cat de mult a prins ideea in afara. Mie personal nu imi plac si pot sa incep cu corpul mai mic pe care Mattel la mai folosit si la Mariposa si papusile High School Musical care mie personal nu imi place. Fetzele mi se par interesante dar nu pot sa spun ca omor dupa ele. Hainele sunt marfa

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu a prins, pt ca lumea lor nu e chiar etlonul universal. Mie personal imi plca mult fetele la Happy D si Tika. Cele cu corp schimbat arata foarte bine, si exact asta am facut si voi mai face si eu cu ce mai am. Sunt chiar promitatoare unele din ele.

  RăspundețiȘtergere
 3. Sincera sa fiu, nu imi plac deloc. Unele sunt machiate ciudat, iar parul lor nu ma incanta nici un pic. Cateva haine sunt dragute, mai ales ale papusii nr 2.

  RăspundețiȘtergere
 4. Mie mi se par interesante mulajele la fetele Ken-ilor (ca sa zic asa). Chiar foarte;).

  RăspundețiȘtergere
 5. Parerile au fost de la inceput impartite in raport cu aceste papusi, ori plac foarte mult , ori nu plac deloc.

  RăspundețiȘtergere
 6. Prima vreau sa zic ca este foarte tare,imi place la nebunie cum arata.

  RăspundețiȘtergere
 7. Prima are mulaj Tika, e cea cu ochi mari , migdalati. Mai sunt alte variante in pozele 4,6,11,12.

  RăspundețiȘtergere
 8. Buna ziua
  Numele meu este Constantin Iacob si as dori sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasi-anunturi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice)
  Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord trimiteti-mi titlul pe care il doriti si linkul
  Va doresc multa sanatate si toate cele bune.

  RăspundețiȘtergere
 9. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 10. Vă mulțumim pentru partajarea acestor fotografii de păpuși Flavas. Am vedea cel puțin o Tika că voi găsi acum pentru a adăuga la colecția mea.

  *****

  Thanks for sharing these photos of Flavas dolls. I see at least one Tika that I will now find to add to my collection.

  RăspundețiȘtergere

Sweaters for cold weather

                                           The girls spend their time in the autumn house and wear the first clothes for fall.