duminică, 11 septembrie 2011

Barbie Basics 2.5 Metallic!




















In primul rand trebuie sa va spun bine v-am regasit, dupa o superba vacanta la mare!

Iata ce am descoperit: Barbie Basics 2.5 este o editie "metalica" Black Label o combinatie de denim si lurex plus pantofi stralucitori. Stiu ca papusile sunt aparut demult, insa eu le-am ignorat pana acum.
Cele 3 modele de papusi numerotate 04 (bruneta cu mulaj Goddess), 14 (blonda cu mulaj Louboutin) respectiv negresa 08(mulaj Mbili) sunt singurele aparute in serie.
Trebuie sa incep prin a va spune ca primul lucru la care m-am gandit cand le-am vazut a fost editia metalica scoasa de Fashion Royalty in urma cu 2-3 ani; oare Mattel a tras cu ochiul la Jason Wu?
Personal nu ma deranjeaza. Hainele luciase au fost mai ales apanajul divelor anilor '80, sunt la moda si acum asa ca ....

Lea este pana acum aleasa mea, in plus sunt articulate! Exceptional! Ma intreb daca le voi putea cumpara curand si cum vor arata restul?


Ne vedem in curand cu poze din vacanta, am si cumparat cate ceva ;)

3 comentarii:

  1. Bine ai revenit, sper ca te-ai distrat la mare. Abia astept sa vad pozele, si binenteles noile achiziti. Mi se par foarte reusite cele papusile din seria BB 2.5 parca Mattel a ascultat de colectionari si le-a dat corpuri flexibile. Din pacate sunt sigurele papusi din sera Barbie Basic cu corpuri articulate :(. Preferata mea e modelul nr 14, mi se pare ca arata bestial. Sper sa nu te superi dar am de adaugat niste corectii la postul tau : modelul nr 04 are defapt facemold-ul Goddess, nr 08 e Mbili si nr 14 este defapt Louboutin. Poate postezi de editia metalica de la FR, personal nu le stiu, si ar fi marfa sa le vedem sa putem face comparatie :))

    RăspundețiȘtergere
  2. M-am simtit extrordinar in concediu si m-am odihnit asa cum doream.Multumesc pentru corecturi le voi posta acum , chiar ma bucur ca acum stiu exact ce mulaje au. Voi cauta si editia FR si vi le arat. Si bineinteles urmeaza si colectia din vacanta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar as vrea sa vad si eu FR si Barbie imi place mult nr.14 si nr.8 :)

    RăspundețiȘtergere

Sweaters for cold weather

                                           The girls spend their time in the autumn house and wear the first clothes for fall.