marți, 18 octombrie 2011

Barbie OOAK "Madame Butterfly"










Am creat pentru Doru aceasta papusa OOAK, avand in centru motivul fluturelui. Papusa este o replica unicat dupa o alta japoneza . Ea poarta un kimono special, larg, o combinatie de costum japonez si european si este accesorizata cu un brau decorat cu margele, flori, umbrela si bijuterii tipic orientale.
Fluturele imens din par si panglicile cu fluturi de la spate creaza un joc de forme si idei avand la baza doua teme: costumul japonez si fluturele .

Papusa este reroot si repicata de Doru.


"Madame Butterfly" is an OOAK replica of a japanese geisha . The main theme is the butterfly . She wears a japanese-european costum and exotic jewelery.

The doll was rerooted and repainted by my friend Doru.

10 comentarii:

  1. Imi place foarte mult kimonoul,este superba.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca este atat de apreciata si de voi, lui Doru i-a placut foarte mult, de asemenea. Ieri a plecat spre el, astept sa vad impresia de la deschiderea cutiei ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Este absolut senzationala. Abia astept sa o primesc sa o vad si realitate :D. Mersi mult pt ea

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu multa placere, sper sa-ti placa si in realitate la fel de mult :).

    RăspundețiȘtergere
  6. eu cand am vazut pozele am crezut k le-ai luat de pe un site strain deci esti super tare,oricum imim place mai mult decat unele NINIMOMO!

    RăspundețiȘtergere
  7. WOW, super tare! Mersi mult, chiar sunt surprinsa de aprecierea ta!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt novice in lumea papusilor dar in ultimele zile, cautand o papusa speciala pentru fetita mea, pot spune ca am vazut zeci de poze cu Barbie . De ce iti scriu ? Pentru a te felicita sincer . Cand am vazut prima data poza cu aceasta papusa am crezut ca este din vreo colectie rara si costa sute de dolari . Este minunata ! Felicitari inca o data !

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc, de fapt este dintr-o colectie rara, mai exact e unicat, ceea ce o face si mai valoroasa. Valoarea papusilor realizate manula unicat , depaseste cu mult cea a editiilor collector, chiar si in serii mici.

    RăspundețiȘtergere

Sweaters for cold weather

                                           The girls spend their time in the autumn house and wear the first clothes for fall.