duminică, 19 august 2012

California Girls western in revista Barbie / Barbie magazine

Printre altele colectionez de mult timp si reviste cu papusi, Barbie a fost una din ele. Am aproape toate numerele vechi, pana la editiile desenate doar, moment din care am renuntat sa o cumpar. Revistele mai vechi insa au marele avantaj de a contine diorame excelent realizate cu papusi reale, unele modele neaparand nicicand la noi ,si colectii de haine , in voga atunci, care ma dadeau pe spate pe vremea aceea.
Nr 8/ 2005 al revistei Barbie, este dedicat papusilor CG si nu e vorba numai de  seria western, care apare mai ales in prima poveste, ci sunt intercalate si alte papusi CG,  plus cateva serii deosebite de la inceputul anilor 2000, pe care sigur le veti recunoaste.
Revista contine si doua postere foarte bine realizate si care abunda in detalii.

I collect also dolls magazine, among them old Barbie magazine. 
I found in nr.8 from 2005 some articols about CG western dolls and also the entire series CG .


6 comentarii:

  1. vai si eu cate reviste am avut in copilarie, prin liceu m-am enervat si le-am aruncat pe toate...acum degeaba imi pare rau..oricum f frumoase diorame in aceste reviste...

    RăspundețiȘtergere
  2. Da erau superbe, te insiprau, foloseau papusi rare, uneori de colectie, si realizau foarte bine incaperi , strazi, orice. Si eu le ador, le-am cumparat dupa adolescenta asa ca "focul" acelei varste nu le-a atins ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place mult revista,si eu am multe reviste cu Barbie care sunt desenate,dar nu se compara deloc cu acestea,daca ai mai multe reviste asa,te rog sa pui mai multe poze ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Am multe numere si voi mai face poze cu ele. Din pacate unele le-am taiat partial pe vremea cand faceam colaje pentru copii. Regret nespus, dar oricum sunt si numele intregi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Hello from Spain: I like you too collect Barbie magazines. I have many saved from when I was a child. I like the stories and photos. It is a pity because today no longer make photo-stories ... Keep in touch

    RăspundețiȘtergere
  6. Yes it's a pity I love those old photo dioramas that look so fresh and realistic.

    RăspundețiȘtergere

Sweaters for cold weather

                                           The girls spend their time in the autumn house and wear the first clothes for fall.