joi, 23 august 2012

Vara e fierbinte.../ The summer is hot...




Vara isi face de cap, iar cel mai potrivit mod de a tine pasul cu caldura ei este intr-un costum de baie cu o limonada pe malul racoros al marii ca in acest vis caribean...Cu aceasta ocazie o veti cunoaste si pe noua mea Tango (abia acuma am auzit si eu de mulajul asta) creola rebody  (botezata Miss Grecia 2012- Adrasteea) .Cu ajutorul lui Doru si Bogdan am identificat-o pana la urma, este vorba de Ashlyn din seria 12 Dancing Princesse. Aceasta serie are o gramada de mulaje bestiale printre care si o Lara/ Drew pe care o am si eu. Uihu!!!E pur si simplu uimitor de frumoasa si de exotica!Nu-i asa? 

Mi-am cumparat de curand aceste doua seturi Barbie Basics, cel roz si cel galben , fiecare dintre ele continand un costum de baie intreg, o poseta cu esarfa , sandale si o bratara.
In plus am mai comandat cateva accesorii tot BB, poseta galbena si sandalele aurii. Camasuta portocalie este handmade si am facut-o ca sa completeze acest ansamblu varatic.


The summer is hot...everybody dream to the sea and the palms...Do you like my caraibean dream?

I bought recently some Barbie Basics swimsuit with purse, shoes and bracelet and also another yellow BB purse and some golden shoes. I made the orange short to fit those accesories. 













16 comentarii:

  1. Ti le-ai luat pana la urma! Bravo!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da si ma bucur enorm, pe Goddess totusi as mai vrea-o.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari,este chiar superba,are mulajul Tango,arata foarte bine ;D

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu nu stiam de mulajul asta, vad ca a aprut la BB, seamna mult cu Kyala dar difera , intr-adevar putin. Tu ce mai stii de mulajul asta?

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumoase hainele. Felicitari pt noile achiziti. Ai luat doar costumele de baie sau ai si papusile si le pastrezi pt un post diferit? Ce papusa e cea cu mulajul Tango? Personal nu o recunosc. Mulajul Tango din cate stiu a aparut la gifset-ul Tango, BB 1, Queen of Hearts(2007), Mexico scoasa acuma din DOTW, si mai mult ca sigur a fost folosit si la linia FF

    RăspundețiȘtergere
  6. Am luat dora costumele, desi sper sa o pot lua si pe Goddess. Cu papusa cu mualj Tango sunt si eu in dubii, e vorba de cea in costum de baie roz, eu am fost convinsa ca e o Kayla, Bogdan zice insa ca e Tango , iar dupa niste cautari pe net am vazut si eu niste papusi cu mulaj asemanator cu al ei, din seria BB si care da, sunt Tango. Ramane insa intrebarea e Kayla sau Tango, are scris pe cap 2000, deci ar trebui sa fie Kayla. Uff...chiar nu stiu.O sa trec ambele variante in post.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cea din seria FF era Shannon am avut-o pe d'soara, dar nu mi se pare ca seamana f bine. Seria BB parca seamana mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am mai gasit pe net ca mulajul il mai are si Island Princess Maid, care e bruneta, Cinco de Mayo(Festivals of the World) care chiar seamana. Si am impresia ca capul apartine lu Ashlyn din Barbie and the 12 Dancing Princess.

    RăspundețiȘtergere
  9. Oricum e foarte frumoasa, si cred ca e si destul de rara. Uite aici o poza cu ea:

    http://www.flickr.com/photos/mrs-t-dolly-hospital-n-couture/7366788418/

    RăspundețiȘtergere
  10. Da asa e , asta era corpul original,super, ce ma bucur ca ai identificat-o! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  11. Hei,ma bucur ca nu m-am inselat si eu am vazut-o tot prin papusile de la 12 dancing princess,are o fata draguta ;))

    RăspundețiȘtergere
  12. Ai vazut cat de multe mulaje superbe sunt in seria aia? Mai e o Kayla in rochie rosie pe care tare mi-as dori-o. Si cand ma gandesc ca e editie playline.

    RăspundețiȘtergere
  13. Hello from Spain: congratulations on your new purchases. I also bought a Barbie in a swimsuit. I also like the sand and the bottom of the Caribbean beach. Your diorama is gorgeous. Your work is awesome ... keep in contact blog blog

    RăspundețiȘtergere
  14. Hi Marta, I'm a great fan of dolls in costumes especially in swimsuit and ski outfits. I'm glad you have a dolls in swimsuit too. Congratulations!

    RăspundețiȘtergere
  15. Hi congratz on your beautiful purchase,I just discovered your awesome blog!!!Your diorama is stunning,became an instant fan of yours,followed YOU:)It would be an honour for me if you follow me back at http://dollsvalley.blogspot.in/
    thanks in advance!!:):):)

    RăspundețiȘtergere
  16. Hi Pam, thank you , you are always welcome here. Please fallow my blog to.

    RăspundețiȘtergere

Sweaters for cold weather

                                           The girls spend their time in the autumn house and wear the first clothes for fall.