miercuri, 22 august 2012

Reviste Barbie / Barbie magazine

Ca sa ramanem tot in sfera publicatiilor cu papusi, va voi arata acum o revista germana, primita cadou de catre mine. Revista e destul de veche, dar veti putea regasi in ea modele celebre de papusi, sirene, zane, Happy Family, California Girls si multe haine super, desi vechi . In plus veti vedea modele si mulaje care la noi nu au aparut niciodata.

This german Barbie Magazine from my collection is full of old and interesting dolls , clothes and some diorama. 

















5 comentarii:

  1. Foarte frumoasa revista. Imi place mult masina de la Happy Family, si mi se pare foarte reusita si mobila. Mai imi plac printesele dupa filmele Barbie. Sunt foarte dragute

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt moarta dupa cateva modele de acolo, imi place mult piscina de la Happy Family... Si Cand te gandesti ca sunt modele vechi, insa foarte reusite.

      Ștergere
  2. Este foarte draguta,vreau sirenele si printesle,sunt superbe :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca se mai gasesc, insa nu intacte, eu le am pe cele Kayla , dar nu am pastrat corpurile pt. ca nu mi-au placut. Daca le vrei chiar sirene, ai o sansa sa le gasesti pe ebay sau Amazon.

      Ștergere
  3. Hello from Spain: I love the photos of these magazines. I have kept since I was a child many magazines like yours. They published some pictures and some very creative scenes. I love watching your magazines ... I love the happy family… Keep in touch

    RăspundețiȘtergere

Sweaters for cold weather

                                           The girls spend their time in the autumn house and wear the first clothes for fall.