marți, 28 august 2012

Vechea mea colectie Barbie Fashion Fever prima parte/Old Barbie Fashion Fever collection- part I

Niciunuia dintre colectionari nu-i este straina aceasta fascinanata colectie aparuta in 2004 si numita, pe buna dreptate, Fashion Fever.Trebuie sa recunoastem cu totii ca mulajele era bestiale, Mackie, Kayla, Kira, Teresa , Tango (Shannon), Gillian, raquelle etc.Cum ar fi fost daca pe atunci ar fi existata si corpurile articulate?
  Au fost si editii facute pentru Asia , foarte colorate si extravagante, insa intr-un cuvant, Mattel s-a descurcat beton realizand o combinatie ideala de mulaje si haine variate , de calitate si pe toate gusturile. La noi nici nu s-au gasit multe dintre modele, insa s-au gasit destule ca sa poti face o colectie din ele.
Insa pentru ca eu am avut o serie impresionanat de papusi din acesta colectie , din care mai am doar cateva si mai ales pentru ca recent mi-am luat ceva special , m-am gandit sa incep un serial despre FF care va culmina cu cea mai noua achizitie.
In prima parte veti  vedea poze vechi cu toata papusile FF avuata de mine . E vorba mai ales de Wave 1 si 2 (cele in cutii rotunde) si seria Make up chic , insa cateva din cele ulterioare, in cutii patrate s-au mai strecurat si prin colectia mea: Deci sa-i dam drumul:

I use to have a big collection of Fashion Fever dolls. Those are my old photos of those dolls, some of them are no longer in my collection. 
I always loved thsi gorgeous dolls with special facemold and very creative outfit. 













  




6 comentarii:

  1. Foarte reusita toata linia Fashion Fever. Mi se pare bestiala papusa cu caciula verde. Pacat ca nu mai fac astfel de papusi cei de la Mattel. Mai ales hainele erau bestiale. Abia astept sa vad si cea mai recenta achizitie. Foarte tare ideea acestor posturi

    RăspundețiȘtergere
  2. Hainele erau atat de reusite, multe dintre ele le am inca, chiar daca ma dat papusile. Mi-a placut ca evitau rozul excesiv, mail ales la inceput si aveau costumatii complexe din mai multe piese. Era chiar o "febra" in jurul acestor papusi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt foarte frumoase,mie imi plac foarte mult cele cu mulajul Kira sau Kayla,dar totusi,toate sunt superbe ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Au fost multe Kayla in serai asta, ceva asitice deosebite si mulajele alea rare ca Tango , ce sa zic, superbe, asa mi se pare si mie!

    RăspundețiȘtergere
  5. Hello from Spain: I have only one or two Fever Barbie. I remember that they were very modern and wore nice clothing miu. I see your collection is gorgeous .. keep in touch

    RăspundețiȘtergere
  6. I had a lot of them, they are really gorgeous. Wich one of them do you have?

    RăspundețiȘtergere

Sweaters for cold weather

                                           The girls spend their time in the autumn house and wear the first clothes for fall.