miercuri, 13 martie 2013

Color Infusion Style lab Subject A





In primul rand trebuie sa va spun ca am reusit sa o cumpar pe Subject A , este mai bine zis un cadou de ziua mea, de la sotul meu(ziua mea care nu va fi tocmai curand :)).
Daca va mai amintiti wishlist-ul meu de la Tropicalia , atunci probabil stiti ca ea era in capul listei. Intre timp , desi unele gusturi mi s-au mai schimbat , o parte a listei a ramas aceeasi.
Ati facut deja cunostiinta cu Sub B, asa ca faceti cunostiinta si cu Sub A - Arria.
 Dupa cum stiti . aceste papusi se vand goale. 

In al doilea rand , ma voi alatura pe aceasta cale protesului de pe blogul Adei, cu privirea la viziunea eronata a televiziunii Antena 1 , in ceea ce priveste colectionarea de Barbie respectiv papusi. Trebuie sa precizez clar aici, ca papusile produse de Integrity sunt destinate (asa cum este inscris pe cutii) ''doar colectionarilor adulti". La fel sunt si unele Barbie realizate in acest sens.
In plus , ca o dovada de emancipare, ar trebui sa se inteleaga si la noi alte forme de manifestare : hobby-uri, arta etc. 
Ati cam ramas in urma dragi romani conservatori si asta nu e deloc bine ;)!

Finally I got my Subject A. I wait for her from some times. I put her on my wishlist after Tropicalia Convention, and even if my list changed from than she remained on it. She's a beauty and is a gift from my husband for my birthday. I called her Arria. 
I hope you'll enjoy her.

4 comentarii:

  1. Hello from Spain, i like your Arria. She is very pretty. I like her eyes. Your husband is very lovely. Happy birthday for you. Keep in touch

    RăspundețiȘtergere
  2. Thank you Marta I'm happy to have her too!

    RăspundețiȘtergere
  3. E foarte frumoasa, felicitari pentru ea. Acum astept o sedinta foto cu ambele papusi si Lab A si Lab B

    RăspundețiȘtergere
  4. Pozele sunt deja gata trebuie putin aranjate si le postez. Asa cum te astepti arata nemaipomenit impreuna.

    RăspundețiȘtergere

Sweaters for cold weather

                                           The girls spend their time in the autumn house and wear the first clothes for fall.