marți, 20 iulie 2010

OOAK Wild Queen - N' abura



















Va plac papusile razboinice? Mie da! Am realizat aceasta Barbie OOAK pentru mine :) pornind de la o Generation Girls, mai exact asiatica Mari/Mariko, varinata europena. Papusa a fost repictata , coafata in stil tribal si imbracata.

Machiajul este realizat in concordanta cu parul, fiind structurat pe bivalenta rosu-negru, si completat de culoarea neagra a unghiilor de la maini si de la picioare.

Parul superb al papusii, in culoarile sale originale, a necesitat doar o coafura sugestiva alcatuita din 2 cozi mari , una mica in lateral si 3 codite impletite.

Costumul este realizat din piele naturala lucioasa, corsetul fiind legat la spate cu snururi, iar fusta este alcatuita dintr-un brau de piele (fata -spate) prins pe lateral cu zale de metal , de care atarna o fusta cu imprimeu de zebra.

Papusa poarta bijuterii cu motive ancestrale si tribale, cercuri de inspiratie Padaung(Tailanda) la gat, un colier de inspiratie Masai cu margle rosii si motive spirale, alte asememea decoratiuni cu margele rosii, pene si margele metalice , iar pe cap, coada de cal de inspiratie mongola este prinsa la randul ei cu o placuta de aluminiu. Nu lipsesc cerceii veriga, un accesoriu wild care da consistenta si forta ansamblului.


Do you like exotic dolls? I do! I realized for myself this OOAK Barbie , from a Generation Girls , Mari/Mariko, that I repainted, headdressed and dressed. The paint is realized in red and black, the same colors with her original hair.
The hair was only amassed in 6 tails. The ponytail from the peak head is amassed with a metal ornament.
The clothes are made from natural leather and zebra print material. The corset is bound on the back with laces. The skirt has a lether girdle from 2 pieces (front/back) united by metal rings. It is realisez from 2 piceces of zebra wild print, and is decorated with red beens and metal beens, with the ancient motif of the scroll. The jewellery are african, asian and ancient tribal inspired: the rings from the nack are very popular betwen the Padaung womens(Thailand), and the nacklace with red beens is inspired from the Masai culture. Another jewellery were commune in the ancient world in Africa and all around the world.


2 comentarii:

  1. Wow...arata incerdibil..ce pot sa spun chiar te pricepi...si asa mi-ai facut o papusa super..mersi mult...sunt sigur ca o sa mai apelez la tine in viitor :D

    RăspundețiȘtergere
  2. :) abia astept,in plus voi mai crea diverse modele, in curand voi mai pune cateva pe blog. ;)

    RăspundețiȘtergere

Sweaters for cold weather

                                           The girls spend their time in the autumn house and wear the first clothes for fall.