marți, 11 ianuarie 2011

Lelia o papusica adorabila









O cunoasteti pe Lelia? Este o papusica adorabila , mai scunda ca si Barbie si o puteti gasi la ora actuala in magazine, separat, in 6 tinute diferite(vezi ultima poza) sau cu tot cu seturile ei Lelia- Baia de Vis, Lelia- Spalatoria de vis, Lelia -Magazinul de vis si Bucataria de vis. (penultimele doua poze).
Pentru o papusa care nu intra in categoria "high level", Lelia are tot ce-i trebuie ca sa te fascineze: mobilier simpatic, hainute asortate, accesorii minuscule adorabile(perie si pasta de dinti, vesela, mancare, detergenti, etc.)

Lelia a intrat in colectia mea de "alte papusi " , in aceasta varianta , cu rochita flanelata roz tivita cu panza in carouri.Numele ei este Calina, care cred ca o reprezinta (calin= alintat, tandru).

In aceasta diorama ea nu apare cu nicunul dintre seturile originale ci cu alte accesorii si mobile din colectia mea.

Nu-i asa ca va face sa va topiti dupa ea?

Meet Lelia, one of the sweetest doll from my collection!
This dolls is a little bit smaller then Barbie , has blond or red hair and she can be bought single or with one of her play set: The Dream Bath, The Dream Kitchen, The Dream Laundry or The Dream Shop.
She has a lot of accessories , furniture and clothes.

Isn't she beautiful?

Credit for last 3 images: http://www.flickr.com/photos/adabd/

5 comentarii:

  1. She is so beautiful!imi place Lelia este o papusa manga foarte frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi place, in plus accesoriile sunt super. o sa o caut pe aia in rochita de scolarita, in carouri, nu am vazut-o pana acum la noi dar mi-ar placea sa le am pe astea doua.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vai ce dragutza e...mi se pare foarte frumoasa...Imi place mult mai mult roscata..mi se pare mai deosebita. Din ultima poza cea mai dragutza mi se pare cea pe care o ai si tu. Foarte dragalasa papusa

    RăspundețiȘtergere
  4. Bogdan, am luat-o din Auchan, sunt si la alte magazine.
    Doru, da ai dreptate asta e cea mai reusita si aia blonda in uniforma , cred, desi nu am vazut in magzine niciodata. Fata e la fel la toare, parul difera si imbrcamintea.

    RăspundețiȘtergere

Sweaters for cold weather

                                           The girls spend their time in the autumn house and wear the first clothes for fall.