vineri, 6 ianuarie 2012

Dynamite Girls Aria Cakes Mates

















Probabil va mai amintiti postarile mai vechi de la inceputul lui 2011 in care am prezentat aceste papusi. Din pacate ele au fost scoase pe piata abia la finele anului asa ca am reusit sa o primesc prin noiembrie. O papusa in costum de baie( e vorba de cel cu carouri pe care il tine in mana in poze) nu e tocmai ceea ce-ti doresti in lunile de iarna, insa ma bucur si asa ca in sfarsit a ajuns.
Totusi am simtit nevoia sa ii schimb costumul cu altceva , iar rochita Barbie pe care o vedeti pe ea a fost o achizitie de ultima ora inainte de Craciun. Mi se pare ca ii vine ca o manusa!
Papusa in sine este deosebit de frumoasa, potrivita mai ales pt diorame de vara. Corpul este model nou si imi place mai mult decat al vechilor DG.
Ei ce ziceti a meritat asteptarea?



Aria is one of the edition from 2011, that I got only in November last year. Beacause she wears a swimsuit that is not exactly what I want for a winter doll I changed her clothes with this Barbie dress. I think it's perfect for her.
I love her summer make-up and I hope I can do same beautiful diorama with her next summer.

5 comentarii:

  1. Felicitari pentru noua achizitie,este draguta,imi place fata ei si costumul de baie :)

    RăspundețiȘtergere
  2. eu zic ca a meritat asteptare. Este absolut superba. Imi place mult si patul care l-ai folosir la diorama. Care e diferenta intre corpul nou si cel vechi de DG? Chiar sunt curios, ca din poza nu fac diferenta :p

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa fac o poza cu ambele, in principiu asta e mai inalt, palmele sunt mai lungi pe scutr e mai elegant.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hi from Spain, i love your Dynamit giros Aria. She is very pretty and i like very much her look of summer. Congratulations for your photos and for the room. Keep in touch

    RăspundețiȘtergere
  5. Thanks Marta ,you are always welcome here!

    RăspundețiȘtergere

Sweaters for cold weather

                                           The girls spend their time in the autumn house and wear the first clothes for fall.