joi, 1 martie 2012

BARBIE 2-Story Beach House




Cine a fan casute Barbie?

Despre aceasta aparitie va pot spune ca numele "casa de pe plaja" mi-a placut f mult la prima vedere. Sunt insa dezamgita de lipsa de accesorii veritabile in casa ( le cam numeri pe degete), ceea ce nu se intampla, din cate imi amintesc, la casele mai vechi.
Deasemenea o casa de pe plaja...wow mi-as fi inchipuit-o altfel, cu o terasa mare pentru sezlonguri, o fereastra cu vedere la mare si... bineinteles nu roz ;(.
Ceva alb si albastru sau macar crem i-ar prinde bine.

Casa este playline asa ca, na, nu putem sa-i gasim multe hibe in faptul ca e roz si destul de simplista, totusi multi colectionari au asemenea obiecte printre lucrurile lor.

Eu personal as vrea sa vad o casa collector produsa de Barbie. Stiu ca au potential , daca te uiti la atelierul parizian conceput anul acesta, care e o capodopera, nu ai cum sa negi acest lucru.

Pareri?

This is a playline edition Barbie Beach house. It is very simple with no many accessories. I wish to be something more exotic , maybe using some elements that suggest a beach house.
Do you like Barbie houses? But this one?

I hope they made someday a collector house using the same beautiful model as for the Eropean Ateliers.

4 comentarii:

  1. Buna ziua din Spania: Red Ken masina am o pe lista mea de achiziţii viitoare. Este o maşină scumpă. În Spania, care nu au vândut în magazine. Sper că ajunge în curând. Păstraţi legătura.

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) you translated for me , thanks! It's a nice car, I love it too. See you soon! Pe curand Laura.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine ai venit din Spania: acest model de casa pe plaja a fost vândut în Spania, de la Crăciun. Se pare prea de plastic şi de desen. Ea are foarte puţin mobilier. Sunt obosit de roz.Casa a fost scump pentru ceea ce-l aduce. Păstraţi legătura.

    RăspundețiȘtergere
  4. Yes, you have the same opinion as I have. It's toooooo pink! and no accessories!

    RăspundețiȘtergere

Sweaters for cold weather

                                           The girls spend their time in the autumn house and wear the first clothes for fall.