sâmbătă, 13 octombrie 2012

Cum arata niste printese...daca nu sunt printese? New look for the princesses

In primul rand, trebuie sa va spun ca imi pare rau pentru lunga pauza, in care nu numai ca am fost ocupata cu altele, dar am lucrat si la colectia de toamna .
Va povesteam acum catva timp despre cele 4 printese dansatoare , acum in sfarsit am resuit sa le fac poze la fiecare cu noul lor look .
Edeline(Goddess) , Fallon(Lara), Courtney(Carnival) si Ashlyn(Tango), sunt cele 4 modele gasite pana acum. Ele mi-au dat prilejul sa reflectez putin asupra unei probleme care ma framanata demult. Este vorba despre relatia mulaj/corp.
Nedumerirea si nemultumirea mea au aparut in momentul lansarii seriei Fashionsitas, cand dezamagita de toate mulajele absolut banale, am inceput sa ma intreb, unde este imaginatia celor de la Mattel?
In urma cu ani buni, s-au produs multe serii deosebite , printre care si cele 12 Printese, cu mulaje absolut spectaculoare, majoritatea playlin-uri care luate ca atare nu aveau nimic deosebit. Din nefericire cei de la Mattel  nu au fost asa de inspirati, sa produca o asemenea gama variata de mulaje si culori de par si al seriile Fashionsitas , care au dat lovitura pe piata cu corpurile lor articulate.
Barbie Basics, intr-adevar s-a ridicat la nivelul asteptarilor in privinta mulajelor, insa, cu o singura exceptie , seria metalica , restul s-au impotmolit tot in corpurile model muse, mult prea simpliste pentru majoritatea colectionarilor.
Ramane deci intrebarea: nu vi se pare cel putin aiurea ca serii de papusi playline, banale in principiu, create pentru copii, sa uzeze de asa mulaje beton , in timp ce seria Fashionsita care desi playline a oferit corpuri de buna calitate si foarte gratioase, sa dispuna de mulaje atat de banale?

Ce ziceti, dintr-o combinatie de corp Fashionsitas cu mulaje Basics si cu haine gen Tim Gunn, sa zicem, nu ar rezulata niste editii collector extraordinare? Oare celor de la Mattel chiar nu le-a trecut prin cap?

Finally the four Princesses from my collection! I wonder if Mattel used those nice mold to Fashionistas bodies? I think it would be some beautiful collector edition.







8 comentarii:

  1. Cred ca toata lumea avea asemenea sperante pt Barbie Look, dar la pozele aparute pe net se vede ca au corpul model muse. Personal imi place mult acest corp, il gasesc foarte gratios. Costurile unei papusi se ridica daca acesta are corp articulat. Chestie care a declarat si Linda in Collector Chat legat de papusa ei fantasy din 2013. In trecut cei de la Mattel au demostrat ca pot multe, dar ma gandesc ca poate nu era economia de acum, si nu aveau pierderile care le au in prezent in Asia. Ramane doar sa speram ca lucrurile se vor schimba in viitor

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, sa speram ca lucrurile se vor indrepta candva, pana atunci colectionarii au avanatajul de a putea sa se "joace" la randul lor realizand din parti diferite, papusi unice. Capete si corpuri e mai usor de gasit pana la urma, hainele bestiale sunt f scumpe.

    RăspundețiȘtergere
  3. Prima si ultima sunt superbe!! Sa tii insa corpurile originale si hainele pentru ca sunt valoroase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe unele le am , dar nu pe toate, pentru ca nu le-am luat cu haine.

      Ștergere
  4. Chiar sunt foarte frumoase,arata foarte bine,si eu as vrea mai multe Barbie articulate,pozele sunt dragute ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu demult ma zbat pentru aseste corpuri, tot adun si tot schimb. Am luta si mai ieftine si mai scumpe. Le schimba total look-ul, nu?

      Ștergere
  5. Hello from Spain: I agree with you that Mattel should create articulated bodies. Your princess are gorgeous. The photos are awesome. The clothes yours Barbies are wearing are beautiful and very cool. Your blog is inspiring to me. Keep in touch

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thanks a lot Marta, you are welcome always on my blog!It seems that everybody has the same opinion about the quality of the Barbies bodies. Collectors hope they will have articulated bodies in the future, but Mattel continue to use model muse and classic bodies to maintain of the final prices of the dolls :(

      Ștergere

Sweaters for cold weather

                                           The girls spend their time in the autumn house and wear the first clothes for fall.