vineri, 4 noiembrie 2011

Clone Liv









Cele trei modele de Liv fabricate de altcineva decat Spin Master m-au fascinat. Mi se pare ca sunt mult mai dragute cu priviri mai inocente, ochii aunt mai intens colorati, cat despre corp , pot spune ca este identic, articulat si foarte mobil. papusile poarat la randul lor peruci, frumoase si de buna calitate. Intr-un cuvant , merita!

In colectia mea ele sunt: Denisa(ochi albastri model Sophie), Cally (ochi verzi model Katie) si Carla (ochi verde- pal , model Hayden).

3 comentarii:

  1. Prima zici ca a vazut bau-bau-ul. =)) Scuze, nu m-am putut abtine. :D

    Esti sigura ca sunt clone si nu cumva cei de la Spin au dat franciza unei alte firme, pentru un anumit teritoriu? Mattel de multe ori a facut asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. wow. Mi se par super reusite clonele. Dar ma gandesc ca poate totusi Ada are dreptate ca daca ar fi fost clone mai aveau voie sa puna pe cutii Liv? Si deobicei clonele nu au calitate buna. Nu ma pricep la papusile Liv dar pt mine acestea arata cam la fel cu originalele

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu va pot raspunde la intrebarea cu clonele, ceea ce va pot spune este ca desi nu au exact aceeasi calitate cu originalele sunt bine facute. Sa stii ca prima pare asa, dar e foarte draguta, cea mai putin reusita e cea cu ochii verzi. O sa vedeti si alte poze cu ele si o sa vi se pare altfel. Sunt adorabile.

    RăspundețiȘtergere

Sweaters for cold weather

                                           The girls spend their time in the autumn house and wear the first clothes for fall.