duminică, 15 ianuarie 2012

Plaza Mildendo si arta de a face mobilier pentru papusi. Plaza Mildendo the art of dolls furnitureAm fost pur si simplu fascinata cand i-am descoperit pe Flickr: Plaza Mildendo este un atelier mexican care face diverse accesorii manuale pentru papusi. Cu hainele si bijuteriile suntem deja obisnuiti sa le vedem peste tot, ei bine pe mine cel mai mult m-a facscinat mobilierul din lemn sculptat , majoritatea facut la comanda pe care acesti artisti il creaza pentru papusile de marimea Barbie, in general.
Paturile cu baldachin, fotoliile parca inspirate dintr-o poveste fantastica, sculptate in amanunt si tapisate sunt mai multe decat si-ar dori orice colectionar! In plus ador mobilierul alb, pentru ca intotdeauna a fost preferatul meu si imi place sa il am si in casele papusilor.
Bineintels au si alte chestii care pe mine una nu ma intereseaza, va las voua insa placerea de a va delecta si a va alege preferatele aici: http://www.plazamildendo.com/mildendo_furniture.html


For english version please enter here: http://www.plazamildendo.com/mildendo_furniture.html

2 comentarii:

  1. Hello from Spain: thank you for showing us these pictures of furniture that are a work of art. I like them all. They are beautiful. The downside to the parts as will be very expensive. Keep in touch

    RăspundețiȘtergere
  2. I like them too very much , buit you're right they are very expensive. I'll try to make something similar from cheaper materials I hope they will be nice :)

    RăspundețiȘtergere

Sweaters for cold weather

                                           The girls spend their time in the autumn house and wear the first clothes for fall.